Rólunk

Hitvallás

Professzionális szolgáltatás egy professzionális szervezettől. Világmárkák forgalmazása megrendelőink igényeinek megfelelően.

 

Cégtörténet

A Comendis kft 2005- ben alakult és 2007-ben kezdte meg tevékenységét. Akkor elsősorban az Energizer  disztribúciós rendszerében jelentkező kihívások megoldására, kezdetben csak a hagyományos piacok mélységi és minőségi ellátására. Az Energizeres gyökerekből kiindulva, de azt sok esetben túlhaladva hamarosan kialakult a mai, a teljes kiskereskedelmi  piac számára  komplett disztribúciós és értékesítési megoldásokat  kínáló rendszer. Jelenleg  mind a hagyományos, mind a Key Acount  csatornákban jelen vagyunk.

 

Cégcsoport

A Comendis három korábbi, az Energizer disztribúciós rendszerében tevékenykedő vállalkozás összefogásával jött létre. A koordinációt, az országos partnerekkel történő kapcsolattartást a Comendis Kft látja el, míg a gyakorlati megvalósítást területi alapon felosztva a Comendis Nyugat Kft és a Comendis Kelet Kft közösen végzik.

 

Gazdasági mutatók

 

 

Informatikai  háttér

Nagy erősségünk, a kimondottan erre a speciális tevékenységre  fejlesztett (és a felmerülő igények alapján folyamatosan továbbfejlesztett) LBS Econet rendszer, amely a bolti- üzletkötői szintről, korszerű kézi számítógépek segítségével begyűjtött, valamint a számlázásból származó adatokból, a megrendelőink felé online, teljes folyamat átláthatóságát biztosító riportrendszert is magában foglalja.

 

Képviselői csapat

Egyik legfőbb értékünk a sok éves bolti – üzletkötői tapasztalattal rendelkező, 22 fős értékesítői csapatunk. Földrajzilag a teljes országot lefedik, mind a modern, mind a tradicionális piaci boltkörben. A megrendelőink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva képesek vagyunk akár vevő, akár csatornaspecifikus túrákat is lelátogatni, valamint a megrendelések felvételétől kezdve, a polcszervizen keresztül a direkt, slepptúrás értékesítésre is.